30 aprilie 2024

Urmează patru ani de ”lapți și miere” #1

 #umornuomor
#parodie

Urmează patru ani de ”lapți și miere” #1 (umorul n-a ucis pe nimeni și cine îi ia prea în serios pe politicieni, ăla e!)


➡️ Vom avea din nou pârtie acoperită la Sighișoara? Pregătiți tunurile (de zăpadă desigur ;) ) (proiect de suflet al fostului primar Ovidiu Mălâncrăvean-PSD)

➡️Prezența lui Dudu Șoneriu pe liste ne garantează un tratament adecvat al minorilor sighișoreni de către Ambasada pedoficială a Belgiei. Armata e cu noi (chiar și acoperiții)

➡️ Dacă ajunge Călin Stupariu primar, ne umple de calcule și de cifre așa că puneți mâna pe caietele de matematici, logaritmi, integrale, chestii. Noul cuvânt de ordine va fi ”cifre nu vorbe”!

➡️ Ipoteză: Iulian Sîrbu (UIpS), încă un mandat de primar. ”În noul mandat o să vă blochez pe toți măi Volkerilor!”

➡️ ”Poate tu!” (Volker Reiter, ex PNL acum USR)

➡️ Laaapte de AUR dăăăm la toată Sighișoara!!! (Coana Joițica stimabililor să trăiț' to'așu gradu!)

➡️ Ce-ai făcut Tudoreleeee, te-au împins la categoria ne-eligibiiil!!! Cui lași Turnulețul de la Chip după ce ni l-ai adus pe Skariatin în buricul târgului?! Poate se opintește Turmentatu' să-l sclivisească cu ceva mortar...

➡️ De-acuma musacaua de consilieri locali va avea și SOS. PSD-ul vine cu diazepamu'...

➡️ Cu Michaela-n frunte patrimoniul orașului poate să sforăie liniștit! Totul e pe țeavă...

➡️ Cerșetorii care zburdă de zor prin orașul vechi au o concurență acerbă. Echipele de tineri aurari bântuie prin oraș cu pliante electorale.