20 septembrie 2021

Cine este în spatele Celulei 4?! (sau cum se închide cercul)

 Sigur că nimic nu este întâmplător. Și eu personal nu cred în coincidențe mai ales în politică. Silviu Dumitrescu nu este numai managerul S.C. SMR Beteiligung GmbH (în fapt acționarul din spatele SC Schuster Ecosal). El este cetățean israelian și un cunoscut pilot de curse (pasiune de familie din câte înțeleg). Sigur că detaliile astea ar putea fi irelevante. Sunt ele oare?!

Iulian Sîrbu, noul primar ales al Sighișoarei nu și-a ascuns niciodată pasiunea veche pentru fostul premier Victor Ponta (pe filiera Tineretului Social Democrat și ulterior Pro România). A încercat în perioada campaniei electorale de la locale s-o mai tempereze scoțând în față relațiile mult mai inocente cu Corina Crețu, (o altă șandrama venită din zona serviciilor vezi ”afacerea” cu fostul secretar de stat Collin Powell)  mai ales că imaginea mincinosului Ponta aducea doar deficit de imagine candidatului UIpS.






















Ceea ce știm cu siguranță este că UIpS Sighișoara s-a format pe această structură  (Tineretul Social Democrat transferat parțial în Pro România) cu aparență de independență locală (americanii ne-naivi îi zic bullshit) fiind sprijinit activ în campania electorală de președintele Pro România Mureș Călin Buzgău, plus un partid așa zis verde dar care pare că pute de la o poștă a ochi bleu.

Acum vă reamintesc de mai sus amintitul personaj Silviu Dumitrescu și de păcăliciul Victor Ponta și vă las pe voi să închideți cercul. Amândoi se pare că au o pasiune comună. Reciclarea deșeurilor și raliurile.
















Au fost zvonuri că în campania electorală la alegerile locale primarul Iulian Sîrbu ar fi fost sprijinit (cum?! financiar?! logistic?! altcumva?!) de SC Schuster Ecosal. Desigur că acestea sunt numai bârfe și maimuțăreli venite din zona celor care vor să întineze mărețele realizări ale făcăturii numită UIpS.

aleXandru goța