25 noiembrie 2023

Fă-ți vara pationar și iarna chișcină (I)

 Fac o pauză de respirație pentru că noutățile ce vin ”via târgului” ne oploșesc! Pen'că de-aia îi zice ”Luna Cadourilor” (unora mai mult, unora mai modest, altora jumatea lui cinci, eventual alte taxe mărite nesimțit)...

Mai țineți minte când fostul primar Mălâncrăvean era făcut cu ou și cu oțet de către opoziția UIpS-istă în frunte cu consilierul Sîrbu că în loc să cumpere un patinoar (mno, nu vreau să amintesc acuma de pârtia de schi acoperită dar nu poci să nu fac conexiunea...) acesta a ales să-l închirieze?! Unii țineți minte, alții probabil că nu doriți să țineți minte.

Ei bine, se pare că în iarna asta vom avea patinoar. Nu cumpărat ci tot închiriat 😂😂 (numai că acum nu e de criticat). Că hop-țop ci-că s-a ivit o ocazie super-mega să avem un pationar poleit cu AU...scuze, cu gheață de aur. Și pentru că toată lumea știe că gheața cu aur nu este tocmai ieftină, tarifele de acces vor fi pe măsură. La ieșirea din patinoar vor sta de pază angajații fostei ”căpușe” dotați cu detectoare de AU... ăăăă, de gheață cu aur ca nu cumva vreun patinator să plece acasă cu cuburi din tezaurul lichid-solid-aurit ce se potrivesc mănușă la burbonu zilnic (vicele știe de ce...)

aleXandru goța