joi, 5 ianuarie 2017

Ferma animalelor (episodul IV)

„Avem în momentul de faţă peste 200 de şcoli profesionale în acest învăţământ dual unde sunt peste 25.000 de elevi care învaţă în acest învăţământ. Trebuie găsită o reglementare astfel încât aceste şcoli să nu fie considerate şcoli de mâna a doua. Sunt oameni care din naştere, nativ, nu pot lua un bacalaureat. Acest lucru s-a întâmplat dintotdeauna. Mi-aduc aminte când eram elev 40% luam bacalaureatul, nu toată lumea. Acum vrem toţi să fim bacalaureaţi”.

 „La nivel preşcolar educaţia este poate tot atât de dificilă ca şi educaţia care se întâmplă la nivelul de sus, la nivel universitar. De ce? Pentru că populaţia care este educată, care este supusă procesului de educare, sunt oameni care înţeleg mai greu lucrurile şi în care trebuie să procedăm cu foarte mare atenţie”    😆

Cu o asemenea gramatică, autorul nu ar fi luat evaluarea națională. Poartă numele de Pavel Năstase și este ministrul educației în cel mai penibil guvern pe care l-a putut scoate păpușarul penal Dragnea Liviu.

Omul face ce fac toți ca el intrat în politică pe bază de fals și furt intelectual. Tocmai de aceea prima sa grijă s-a dovedit a fi castrarea CNATDCU.
Un popor are "dăcât" conducătorii pe care îi merită. Ba mai mult "dăcât" atât...

Distracție plăcută
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu