10 ianuarie 2017

Un accident stupid cu multe semne de întrebare

iDe pe surse (credibile!). Duminică dupămasa (undeva între orele 16-17), a avut loc un accident de circulație. Urât! Un om a murit. Chestia este că nu am auzit niciun detaliu de la presa aia liberă și independentă din Sighișoara de parcă acest eveniment nu s-ar fi petrecut. Nu tu luminile (lipsă), nu tu semaforull! 

Marea problemă este alta. Se pare că omul respectiv a fost lovit de către o auto-utilitară în timp ce acesta mergea pe trotuar!! Auto-utilitară care a derapat, a trecut peste trotuar (!!!) și omul a fost strivit între mașina respectivă și o construcție (o anexă) care nu are autorizațiile de construcție legale. Ne interesăm, vorbim...

P.S. Din păcate datele mi-au fost confirmate. Acum urmează marile întrebări pe care trebuie să (și) le pună organele de anchetă coroborate cu concluziile expertizei medico-legale (mi-am făcut lucrarea de diplomă din accidentele de circulație): dacă omul respectiv ar fi avut șanse de supraviețuire în cazul în care acea construcție nu a fi existat. Apoi, dacă construcția este în deplină legalitate.