11 februarie 2016

Groapa de gunoi pute (episodul #5)

Pas cu pas ajungem și la capătul firului. În data de 26 februarie 1998 (vom scotoci și după respectiva HCL) decide demararea diligențelor de asociere a Consiliului Local Sighișoara cu firma Schuster Ecosal. Astfel că, în data de 30 aprilie 1998 fostul primar, Constantin Ștefănescu vine cu următorul proiect pe care îl avem aici în facsimil...





Iată cum arată contractul pus sub nasul consilierilor locali de atunci! Vă rog să remarcați că la ART. III nu este trecută nicio cifră despre aportul părților la capitalul noii firme cum nici la Art. VI (Participarea la beneficii și pierderi)! Menționez că aceste acte sunt din dosarul ședinței de CL din data de 30 aprilie 1998!






















Și mai jos, contractul de închiriere






Ș








Expertizele aferente:




Aici raportul de specialitate




Și aici lista cu bunurile mobile și imobile cu care Consiliul Local Sighișoara vine în asociere cu Schuster Ecosal. Într-un mod cu totul straniu nu sunt puse la fel de conștiincios sub nasul consilierilor documente despre aportul SC Schuster Ecosal SRL în această asociere așa cum ar fi fost firesc!


Acum voi publica tot în facsimil procesul verbal al ședinței respective care merită citit cu foarte mare atenție! Eu am evitat (deocamdată să fac orice sublinieri pe document) tocmai pentru a nu perturba conștiințele virtualilor cititori:









Drept consecință, sighișorenii s-au procopsit cu o mare bubă pe cap, bubă care a mai fost "tratată" într-un mod mai mult decât interesant pe parcurs, bubei i s-au adus acte adiționale, s-a modificat pe parcurs aportul de capital dar mai ales toate belelele au fost transferate în cel mai mizerabil mod în cârca sighișorenilor.

 Pentru că, iată ce a rezultat: